РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000118869<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Топольник В. Г. 
Управління якістю продукції ресторанного господарства : навч. посіб. / В. Г. Топольник; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського, каф. орг. та упр. якістю ресторан. госп-ва. - Донецьк, 2007. - 174 c. - Бібліогр.: с. 173. - укp.

Розглянуто сучасну філософію й історію розвитку систем управління якістю. Розкрито науково-методичні основи вимірювання якості кулінарної продукції. Проаналізовано тенденції управління якістю на засадах стандартів ДСТУ ISO серії 9000. Наведено загальну характеристику й описано основні процеси системи управління якістю продукції закладів ресторанного господарства. Розроблено вимоги до показників якості сировини, напівфабрикатів і готових виробів, а також до охорони навколишнього середовища, реалізації, упакування, маркірування, транспортування та зберігання кулінарної продукції ресторанного господарства. Висвітлено новий підхід щодо виробництва безпечних харчових продуктів, що базується на принципі запобігання виникненню потенційних проблем. Розглянуто перспективи впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів в Україні.

Рассмотрены современная философия и история развития системы управления качеством. Раскрыты научно-методические основы измерения качества кулинарной продукции. Проанализированы тенденции управления качеством на основе стандартов ГОСТ ISO серии 9000. Дана общая характеристика и описаны основные процессы системы управления качеством продукции заведений ресторанного хозяйства. Разработаны требования к показателям качества сырья, полуфабрикатов и готовых изделий, а также к охране окружающей среды, реализации, упаковке, маркировке, транспортировке и хранению кулинарной продукции заведений ресторанного хозяйства. Освещен новый подход к производству безопасных пищевых продуктов, основанный на принципе предупреждения возникновения потенциальных проблем. Рассмотрены перспективы внедрения системы управления безопасностью пищевых продуктов в Украине.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л99 я73-1 + У9(4УКР)424.14-823.2 я73

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА717780 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського