Цимбалюк Л. Г. Формування та управління витратами виробництва : підручник / Л. Г. Цимбалюк, Н. П. Скригун, Л. І. Антошкіна. - Донецьк : Юго-Восток, 2009. - 240 c. - Бібліогр.: с. 238-239. - укp.Розглянуто теоретичні основи формування витрат на підприємстві. Розкрито принципи та функції управління витратам, їх економічну сутність і зв'язок з теорією виробництва. Описано методичні підходи до планування загальних і середніх витрат, способи оптимізації поточних витрат і виробничих запасів на підприємстві. Проаналізовано взаємозв'язок витрат і ефективності виробництва. Особливу увагу приділено питанням калькулювання собівартості продукції в окремих галузях харчової промисловості, зокрема, хлібопекарській, пивоварній, кондитерській, спиртовій. Рассмотрены теоретические основы формирования затрат на предприятии. Раскрыты принципы и функции управления затратами, их экономическая сущность и связь с теорией производства. Описаны методические подходы к планированию общих и средних затрат, способы оптимизации текущих затрат и производственных запасов на предприятии. Проанализирована взаимосвязь затрат и эффективности производства. Особое внимание уделено вопросам калькулирования себестоимости продукции в отдельных отраслях пищевой промышленности, в частности, хлебопекарной, пивоваренной, кондитерской, спиртовой. Індекс рубрикатора НБУВ: У010.358.1 я73-1 + У052.9(4УКР)230.1-148.6 я73-1 + У9(4УКР)301-862-21 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА718262 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|