Капустян А. В. Активність пероксидази та зміна її ізоферментних форм за умов низькотемпературного стресу / А. В. Капустян, В. П. Кучеренко, О. О. Панюта, М. М. Мусієнко // Физиология и биохимия культур. растений. - 2004. - 36, № 1. - С. 55-63. - Бібліогр.: 28 назв. - укp.Показано, що загартування та низькотемпературний стрес в озимих зернових підвищують кількість ізопероксидаз з відносною електрофоретичною рухливістю 0,14, 0,20 та 0,23. Підвищення активності окремих ізопероксидаз може бути одним із тестів, які характеризують зимостійкість рослин. Ключ. слова: озимі зернові, низькотемпературний стрес, пероксидаза, ізоферменти, зимостійкість Індекс рубрикатора НБУВ: П212.03-275.93
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж61831 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|