Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000122180<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Цуцаева А. А. Влияние состава защитных сред и температуры хранения на сохранность лиофилизированных дрожжей Saccharomyces cerevisiae = Influence of protective media composition and storage temperature on frozen-Dried Saccharomyces cerevisiae yeast survival / А. А. Цуцаева, Л. М. Балыбердина, Н. В. Павленко // Пробл. криобиологии. - 2004. - № 1. - С. 50-54. - Библиогр.: 6 назв. - англ.Вивчено вплив тіосечовини як антиоксиданта в захисному середовищі ліофілізації на зберігання ліофілізованих культур хлібопекарських дріжджів. Присутність тіосечовини достовірно збільшує термін їх зберігання в життєздатному стані за умов температури 4 і -10 <$E symbol Р>C. За температури -25 і -75 <$E symbol Р>C кількість життєздатних клітин та їх властивості не змінювались. Ключ. слова: дрожжи, лиофилизация, антиоксиданты, хранение Індекс рубрикатора НБУВ: Е521.551.1Sac
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14260 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|