Коцюбенко Г. А. Вплив інтенсивності формування живої маси кролів комбінованих порід на їх м'ясні якості / Г. А. Коцюбенко // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2003. - № 3-4. - С. 42-43. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Виявлено позитивний середній ступінь впливу інтенсивності формування живої маси на показники м'ясних якостей кролів. Відбір на відгодівлю кролів із помірним формуванням дозволяє підвищити показники м'ясної продуктивності стада на 10 - 15 %.
Шифр НБУВ: Ж69944Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"