Фесенко О. Г. Забійні та м'ясо-сальні якості свиней різного напрямку продуктивності / О. Г. Фесенко // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2003. - № 6. - С. 109-110. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.
Наведено результати досліджень забійних і м'ясних якостей свиней залежно від їх вагових кондицій і породної належності. Встановлено, що тварини м'ясних генотипів (полтавська м'ясна порода та червоно-поясна спеціалізована лінія м'ясних свиней) переважали тварин універсальних і сальних порід під час відгодівлі до 100 та 125 кг живої маси.
Шифр НБУВ: Ж69944Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"