Дунаевская Е. В. Зизифус: пищевая и оздоровительная ценность / Е. В. Дунаевская, А. М. Ярош // Вестн. физиотерапии и курортологии. - 2004. - 10, № 2. - С. 78-81. - Библиогр.: 23 назв. - рус.Наведено дані про харчову та оздоровчу цінність ще мало відомої в Україні рослини - зізіфусу. Зокрема - дані про вміст цукрів, білків, жирів, деяких мікроелементів, пектинів, аскорбінової кислоти, флавоноїдів у плодах зізіфусу. Описано використання зізіфусу з оздоровчими цілями. Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.81 + Р352.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14976 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|