РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000132591<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дубініна А. А. 
Оптимізація споживчих властивостей концентрованих томатопродуктів / А. А. Дубініна, Т. Н. Шапорова, В. С. Ольховська // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та. - 2004. - № 1. - С. 25-29. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

У результаті розрахунків за математичною моделлю оптимізації складу концентрованих томатопродуктів встановлено концентрації рецептурних компонентів, що забезпечують необхідні органолептичні показники та максимальну збалансованість за вмістом харчових речовин (вітамінний, мінеральний та вуглеводний склад).


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.5

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69571 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського