Крячко Г. Ю. Особенности формирования фурменного очага доменной печи при форсировании процесса дутьем / Г. Ю. Крячко, Л. А. Сафина // Систем. технології. - 2002. - № 3. - С. 114-117. - Библиогр.: 9 назв. - рус.Зазначено, що зростання кількості дуття, яке надходить в піч через фурму, та збільшує розміри окиснювальної зони у всіх напрямках, потребує уточнення. Розвитку фурменного вогнища у трьох вимірах для підвищення витрати дуття заважають, у ряді випадків, зниження питомої степені стиснення дуття, ежекція горнових газів у фурменне вогнище, що викликає збіднення струменю дуття окиснювачем, а також зростаючі температурні рівні фурменного вогнища і горна в цілому, які прискорюють процес регенерації вуглекислоти. Взаємовпливом перерахованих факторів обумовлено порівняно вузький діапазон зміни розмірів фурменних вогнищ, що оцінюються за розподілом діоксиду вуглецю. Індекс рубрикатора НБУВ: К323.103.02
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69472 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|