РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000136667<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Карышева Л. П. 
Разработка и апробация технологии промышленного производства бактериологического пептона из мясо-костных бульонов побочных продуктов мясоперерабатывающих предприятий / Л. П. Карышева // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2002. - № 1. - С. 66-69. - Библиогр.: 15 назв. - рус.

Наведено результати наукових досліджень з ефективності заміни м'ясної білкової основи для культивування мікроорганізмів під час виробництва вакцин сухим м'ясо-кістковим пептеном, який виготовляється із бульйонів побічних продуктів м'ясопереробних підприємств.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л929

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського