РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000137170<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Чухліб Є. В. 
Результати дегустації м'яса основних планових порід свиней України / Є. В. Чухліб, О. М. Бондаренко // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2003. - № 3-4. - С. 72-73. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Наведено дані з дегустації вареного м'яса та бульйону свиней різних генотипів (великої білої - контроль; великої чорної, полтавської м'ясної та української степової білої - дослід). Одержані результати дають можливість зробити висновок про те, що м'ясо і бульйон тварин досліджених порід мають достатньо високі кулінарні та смакові якості, але за сумою балів виділяється свинина полтавської м'ясної породи.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л92-923

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського