Юкало В. Г. Фізіолого-біохімічні властивості протеолітично активних штамів лактококів / В. Г. Юкало // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 18-20. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Досліджено 15 протеолітично активних штамів лактококів підвидів Lcc. lactis subsp. lactis, Lcc. lactis subsp. cremoris і Lcc. lactis biovar. diacetylactis на кислототвірну активність, стійкість до NaCl, здатність синтезувати діацетил, ацетоїн і CO2. Відібрано 12 штамів, які відповідають технологічним вимогам, активно розщеплюють білки молока, їх можна використовувати у ході створення функціональних ферментованих молочних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Е40*723.432.3 + Л955-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|