Гнатенко М. А. Фізико-хімічні властивості концентрованих і сухих пектинових екстрактів / М. А. Гнатенко, І. О. Крапивницька, Г. С. Мельник, Є. М. Бабко, Ю. І. Вересоцький, М. Г. Янковий // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 16-19. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Зазначено, що дослідження фізико-хімічних властивостей пектинових екстрактів дають можливість розробляти харчові продукти з визначеними поліфункціональними властивостями, а також розраховувати технологічні лінії й обладнання для їх виробництва. У дослідженнях використано буряковий, яблучний і морквяний пектинові екстракти. Індекс рубрикатора НБУВ: Л848-106
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|