Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000146324<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Драган О. І. Управління якістю - запорука конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості України / О. І. Драган // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 17. - С. 187-189. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Розглянуто загальний підхід до впровадження систем управління якістю для забезпечення конкурентоспроможності продукції і підприємств м'ясної промисловості України. Ключ. слова: якість, управління, система, продукція, підприємство, конкурентоспроможність, м'ясна промисловість Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.20-823.2-21
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|