Мельниченко І. М. Технологічні властивості концентрату пивного сусла для виробництва пива на мініпивзаводах / І. М. Мельниченко, С. А. Удодов, Н. О. Ємельянова, В. А. Домарецький // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 43-44. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Досліджено технологічні властивості концентрованого пивного сусла кількох видів за чинними в промисловості методиками визначення масової частки сухих речовин, кислотності, кольоровості, вмісту редукувальних речовин, амінного загального азоту, а також ступеня зброджування пивного сусла. Індекс рубрикатора НБУВ: Л876.03-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|