Мазуренко І. К. Технологічні аспекти асептичного консервування томатної пасти / І. К. Мазуренко, Ю. Д. Пилипенко // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 132-133. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Наведено результати дослідження, послідовність технологічних процесів асептичного консервування томатної пасти в асептичних багатошарових мішках, а також схему комплексу, розробленого та виготовленого ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|