Шевченко О. Ю. Технології різкої зміни тисків при пакуванні харчових продуктів / О. Ю. Шевченко, А. І. Українець // Упаковка. - 2005. - № 4. - С. 31-33. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.Технології різкої зміни тисків характерні під час доброджування продукції у герметично закупореній споживчій тарі. Це стосується виробництва кисломолочних продуктів, шампанських вин, пива тощо. Технології різкої зміни тисків є різновидом дискретно-імпульсних або екструзійних технологій. Наведено результати поглибленого вивчення системи рідина - газ за умов різного зниження тиску. На підставі дослідження встановлено, що у разі застосування технологій різкої зміни тисків для продукції, що знаходиться у місткостях (кеги, пляшки, банки), досягти різкої зміни тисків можна за рахунок обмеження об'єму газового середовища у місткості. Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|