Драган О. І. Теоретично-методологічні підходи до конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості / О. І. Драган // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 125-127. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.
Розглянуто проблеми підвищення конкурентоспроможності підприємств м'ясної промисловості завдяки факторам, що забезпечують конкурентні переваги та впливають на специфічні особливості розвитку галузі за умов конкуренції.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"