Червяченко А. В. Теоретичні основи управління ефективністю підприємств та організацій системи споживчої кооперації України / А. В. Червяченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 17. - С. 171-175. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Зазначено, що у зв'язку з початком нового етапу розвитку споживчої кооперації України, впровадженням ринкових відносин у всіх її галузях актуальним постає питання управління ефективністю діяльності цієї структури. Для з'ясування порушеного та ряду інших питань, розроблення практичних проектів та ведення нових досліджень у цьому напрямі виникає необхідність визначення та вивчення теоретичних основ з управління ефективністю, що і є метою дослідження. Ключ. слова: ефективність підприємства, управління ефективністю, показники ефективності, ефективність використання ресурсів Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)421.8
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|