![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000146688<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Дуб К. В. Теоретичні основи інноваційного аналізу підприємств харчової промисловості / К. В. Дуб // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 17. - С. 61-64. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Зазначено, що інноваційні процеси - важливий фактор підвищення ефективної діяльності підприємств України. Для забезпечення належного функціонування і стабільного розвитку підприємств харчової промисловості необхідно здійснювати інноваційний аналіз та досліджувати показники інноваційного рівня виробництва окремих видів продукції (в основі яких повинні лежати відповідні оцінки їх інноваційного рівня), тому що саме вони враховують реальну величину попиту споживача. Ключ. слова: інноваційна діяльність, життєвий цикл інновацій, інноваційний рівень підприємства, інноваційний потенціал, харчова промисловість Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-55
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|