Ладанюк А. П. Сучасні методи керування біотехнологічними процесами / А. П. Ладанюк, А. І. Українець, В. Д. Кишенько // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 82-85. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Розглянуто сучасні методи керування біотехнологічними процесами як складними нелінійними об'єктами на підставі принципів самоорганізації та адаптації. Визначено першорядні напрями досліджень систем керування біотехнологічними процесами харчових виробництв для підвищення їх ефективності та розширення функціональних можливостей.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"