Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000147066<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Слободян В. В. Стан м'ясопереробної галузі України та перспективи його розвитку / В. В. Слободян // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 17. - С. 203-206. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Розглянуто взаємовідносини між сільськогосподарським виробником і переробником м'яса, проаналізовано ринок м'ясопродуктів в Україні за період з 2000 по 2005 рр. Запропоновано шляхи вирішення проблем завдяки формуванню якісно нової політики агропромислового комплексу в цілому. Ключ. слова: аграрно-промисловий комплекс, сільськогосподарський виробник, переробник, м'ясо, м'ясопродукти, ціна, дотація, облік і контроль у м'ясній промисловості Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.20 + У9(4УКР)325.20
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|