Арсеньєва Л. Ю. Склад і перетравлюваність білкових речовин продуктів перероблення бобових / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, Н. П. Бондар, В. М. Махинько, Б. І. Хіврич, В. Ф. Доценко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 51-54. - Бібліогр.: 13 назв. - укp.Досліджено фракційний склад білкових речовин продуктів переробки сої, гороху та люпину за розчинністю у різних середовищах, фракційний склад сполук, що містять азот, і тіста з домішками цих продуктів. Проведено порівняльний аналіз вмісту інгібіторів протеаз у продуктах переробки бобових, розглянуто можливість використання у хлібопекарському виробництві солодів цих бобових культур як сировини, що має краще співвідношення фракцій білкових речовин для засвоєння в організмі людини у порівнянні з борошном з вихідного зерна. Охарактеризовано процес перетравлювання хліба з домішками за умов in vitro. Індекс рубрикатора НБУВ: Л912.43
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|