Пешук Л. В. Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці / Л. В. Пешук, Ю. П. Венглюк, О. А. Топчій // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 103-104. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Розроблено рецептури і технології виготовлення напівфабрикатів, зокрема пельменів нових видів - з використанням зернопродуктів, пробуджених ЄСО, та зародків пшениці, які мають оздоровчі й лікувально-профілактичні властивості завдяки різноманітному і багатому комплексу нативних вітамінів і мінералів, а також клітковини з підвищеними сорбційними показниками. Ключ. слова: напівфабрикати, пельмені, зародки пшениці, зернопродукти пробуджені, технологія Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.81 + Л994
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|