РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000149382<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Пешук Л. В. 
Перспективи оздоровчого харчування з використанням пробудженого насіння та зародків пшениці / Л. В. Пешук, Ю. П. Венглюк, О. А. Топчій // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 103-104. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Розроблено рецептури і технології виготовлення напівфабрикатів, зокрема пельменів нових видів - з використанням зернопродуктів, пробуджених ЄСО, та зародків пшениці, які мають оздоровчі й лікувально-профілактичні властивості завдяки різноманітному і багатому комплексу нативних вітамінів і мінералів, а також клітковини з підвищеними сорбційними показниками.


Ключ. слова: напівфабрикати, пельмені, зародки пшениці, зернопродукти пробуджені, технологія
Індекс рубрикатора НБУВ: Р123.81 + Л994

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського