Варченко О. М. Основні фактори забезпечення конкурентоспроможності бурякоцукрової галузі / О. М. Варченко // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2004. - № 4. - С. 23-25. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.
Висвітлено основні напрямки забезпечення конкурентоспроможності бурякоцукрової галузі. Розкрито конкурентне середовище ринку цукру й обгрунтовано основні фактори забезпечення конкурентоспроможності виробництва цукрових буряків і цукру.
Шифр НБУВ: Ж69944Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"