РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000151100<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Сергєєва Л. П. 
Наукове обгрунтування створення новітніх технологій і обладнання та освоєння на їх основі промислового виробництва вітчизняних високоякісних консервованих продуктів функціонального призначення / Л. П. Сергєєва // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 134-135. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Наведено схему взаємодії спеціалістів лікарів-дієтологів, науковців технологів-харчовиків, промисловців і машинобудівників, за якою створюються продукти дитячого харчування функціонального призначення, технології їх виробництва й обладнання, яке призначене для реалізації цих технологій, а також висвітлено досвід фахівців ДНДПКІ "Консервпромкомплекс" у взаємодії з іншими спеціалістами зі створення та впровадження у виробництво зазначених продуктів, технологій та обладнання.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л967

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського