Галкіна С. М. Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів / С. М. Галкіна, Н. А. Ракуленко // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 131-132. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Зазначено, що розроблена комплексна технологія переробки моркви, яка передбачає фракціонування вихідної сировини з одержанням рідкої та густої фракцій, дозволяє виготовляти продукти двох видів: морквяний сік і купажовані соки на його основі, а також морквяно-гірчичні приправи, що характеризуються гарантованим вмістом бета-каротину. Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91/99
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ
![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|