РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000151278<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Галкіна С. М. 
Морква - джерело каротину при створенні імуномоделювальних продуктів / С. М. Галкіна, Н. А. Ракуленко // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 131-132. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.

Зазначено, що розроблена комплексна технологія переробки моркви, яка передбачає фракціонування вихідної сировини з одержанням рідкої та густої фракцій, дозволяє виготовляти продукти двох видів: морквяний сік і купажовані соки на його основі, а також морквяно-гірчичні приправи, що характеризуються гарантованим вмістом бета-каротину.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л961.91/99

Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського