Басок Б. И. Интенсификация технологии производства сгущенного молока с сахаром посредством роторно-пульсационных аппаратов / Б. И. Басок, А. Н. Ободович, М. П. Мартыненко, А. Р. Коба, О. А. Горячев // Пром. теплотехника. - 2005. - 27, № 1. - С. 38-41. - Библиогр.: 3 назв. - рус.Наведено удосконалену технологію виробництва згущеного молока, яка скорочує тривалість процесу на 35 - 40 %, покращує технологічні показники, збільшує тривалість зберігання з 12 до 16 міс., знижує енерговитрати на 15 - 17 %. Індекс рубрикатора НБУВ: Л965.1
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14162 Пошук видання у каталогах НБУВ
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|