![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000153564<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Зубченко В. С. Зміна ферментативної активності хлібопекарських дріжджів під дією магнітного поля / В. С. Зубченко, А. М. Король, Л. В. Ткаченко, Н. Є. Бейко // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 34-36. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Наведено результати дослідження впливу постійного магнітного поля на продуктивність та ферментативну активність хлібопекарських дріжджів. Встановлено оптимальні значення постійного магнітного поля та тривалість його дії для досягнення позитивного ефекту. Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.23-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|