РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000153905<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Давиденко В. О. 
Електронна і просторова будова глюкози і мальтози, механізми перетворення мальтози в процесах бродіння / В. О. Давиденко, Н. О. Стеценко, Л. С. Дегтярьов // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 89-90. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

У напівемпіричному квантово-хімічному наближенні РМ3 досліджено електронну та просторову будову глюкози і мальтози. Встановлено, що найстабільнішою є глюкопіраноза у стані "крісло", перехід до відкритої альдегідо-форми потребує суттєвих витрат енергії (22,3 кДж/моль). Просторова будова мальтози пов'язана з понад 50 конформаційними станами. Розглянуто шляхи переходів між ними та механізм перетворення мальтози в процесах бродіння до глюкози.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л87-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського