РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000154067<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Мартинюк І. О. 
Дослідження емульгувальних властивостей амаранту / І. О. Мартинюк // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 90-91. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.

Наведено результати досліджень впливу концентрації амарантового борошна на стабільність білково-жирових емульсій, які використовуються під час виготовлення варених ковбасних виробів. Установлено, що із збільшенням концентрації білка амаранту зростає площа існування стабільних емульсій, що позитивно впливає на якісні показники готових виробів.


Ключ. слова: технологія, комбіновані вироби, варені ковбаси, амарант, білково - жирова емульсія, функціональні властивості
Індекс рубрикатора НБУВ: Л927.1-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського