Дробот В. І. Дослідження впливу житнього солодового екстракту на якість тіста і пряників / В. І. Дробот, А. Д. Прокопенко, Д. Ю. Ігнатченко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 28-29. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Досліджено вплив житнього солодового екстракту на структурно-механічні властивості тіста та якість пряників. Установлено, що використання у виробництві пряників житнього солодового екстракту замість крохмальної патоки підвищує граничну напругу зсуву пряничного тіста, що вимагає більшої кількості води під час приготування тіста і поліпшує якість пряників. Ключ. слова: пряники, якість, житній солодовий екстракт, крохмальна патока, вологість, температура тіста, гранична напруга зсуву Індекс рубрикатора НБУВ: Л865.3-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|