РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000154075<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Вашека О. М. 
Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, Н. В. Сіндікаєва // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 76-78. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.

За допомогою методу оптичної мікроскопії визначено дисперсність порошку моркви, одержаного конвективним методом сушіння. Показано вплив дисперсності домішки на органолептичні та реологічні показники вершкового масла, а також механізм взаємодії частинок порошку з водною фазою масла.


Ключ. слова: вершкове масло, порошок моркви, дисперсність, твердість масла
Індекс рубрикатора НБУВ: Л957-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського