Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000154075<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Вашека О. М. Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, Н. В. Сіндікаєва // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 76-78. - Бібліогр.: 8 назв. - укp.За допомогою методу оптичної мікроскопії визначено дисперсність порошку моркви, одержаного конвективним методом сушіння. Показано вплив дисперсності домішки на органолептичні та реологічні показники вершкового масла, а також механізм взаємодії частинок порошку з водною фазою масла. Ключ. слова: вершкове масло, порошок моркви, дисперсність, твердість масла Індекс рубрикатора НБУВ: Л957-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|