Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000154083<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Дорохович А. М. Дослідження властивостей безглютенового борошна та його впливу на структурно-механічні характеристики тіста і печива для дітей, хворих на целіакію / А. М. Дорохович, О. В. Бабіч, О. М. Яременко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 43-45. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Розглянуто властивості безглютенового борошна (водопоглинальну здатність, в'язкість і температуру клейстеризації) та його вплив на структурно-механічні характеристики тіста і печива для хворих на целіакію (граничну напругу зсуву, загальну і пружну деформації та адгезію). Ключ. слова: целіакія, безглютенове борошно, водопоглинальна здатність, загальна і пружна деформації, гранична напруга зсуву, адгезія Індекс рубрикатора НБУВ: Л868-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|