Носенко Т. Т. Вплив технологічних параметрів на динаміку інактивації уреази в соєвій макусі / Т. Т. Носенко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2004. - № 15. - С. 27-28. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.
Досліджено вплив температури та вологості на швидкість інактивації уреази в соєвій макусі. З'ясовано, що зниження температури від 105 до 70 <$E symbol Р>C супроводжується зменшенням швидкості інактивації уреази, а підвищення вологості макухи значно скорочує тривалість її знешкодження.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика УкраїниДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"