Шевченко О. Ю. Визначення параметрів вакуумного пакування харчових продуктів / О. Ю. Шевченко // Харч. пром-сть. - 2004. - № 3. - С. 140-143. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.
Наведено матеріали, що стосуються моделювання процесів вакуумного пакування харчових продуктів з можливістю оцінки часових витрат.
Індекс рубрикатора НБУВ: Л818.7
Шифр НБУВ: Ж29432Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"