Дорохович А. М. Визначення оптимальних умов виробництва шоколадних напівфабрикатів у вихровому млині / А. М. Дорохович, О. І. Полякова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2005. - № 16. - С. 87-90. - укp.На основі вихрового млина, який дає змогу одержувати високодисперсні суміші, розроблено нову технологію виробництва шоколадних виробів і напоїв. Проведено серію дослідів з визначення оптимальних умов одержання шоколадних напівфабрикатів у вихровому млині. Проаналізовано вихідну сировину та одержано напівфабрикати на основі какао-порошку, цукру-піску, сухого молока та какаовели за допомогою лазерного дифрактометра. Ключ. слова: вихровий млин, лазерний дифрактометр, ступінь подрібнення, какао-порошок Індекс рубрикатора НБУВ: Л864
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|