РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000155898<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Куркин А.  
Барьерные гибкие материалы для упаковывания мяса и мясных продуктов / А. Куркин // Упаковка. - 2005. - № 1. - С. 39-41. - рус.

Отмечено, что важным фактором, оказывающим влияние на увеличение срока хранения мяса и мясных продуктов, является правильный выбор упаковочных материалов с целью обеспечения оптимальных условий хранения и защиты продуктов от негативных внешних воздействий. В настоящее время широко используются новые барьерные пленки, применяемые для упаковывания многих видов мясных изделий кулинарии, готовых блюд, мяса и т. д. Приведены характеристика и области применения гибких барьерных упаковочных материалов, а также всевозможных видов ламинатов.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л920.8-3

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ 
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського