Рзаєва О. М. <$E bold alpha>-L-рамнозидаза мікроорганізмів / О. М. Рзаєва, Л. Д. Варбанець // Мікробіол. журн. - 2006. - 68, № 1. - С. 69-84. - Бібліогр.: 53 назв. - укp.Розглянуто методи виділення та очистки <$E alpha>-L-рамнозидази (ферменту класу карбогідролаз, який каталізує гідроліз рамнозовмісних оліго- та поліцукридів) мікробного походження. Узагальнено дані щодо її фізико-хімічних властивостей (молекулярної маси, рН- і термооптимумів, амінокислотного складу), механізму каталітичної дії, субстратної специфічності, регуляції синтезу, а також можливостей практичного використання ферменту. Ключ. слова: карбогідролази, alpha-L-рамнозидаза, продуценти мікробного походження, фізико-хімічні властивості, субстратна специфічність Індекс рубрикатора НБУВ: Е40*725.111.432
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж22205 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|