Пасічний В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м'ясом птиці / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Харч. пром-сть. - 2005. - № 4. - С. 61-63. - Бібліогр.: 6 назв. - укp.Наведено результати дослідження буферної ємності карагенанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара та гуару за умов їх спільного використання, а також разом з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. З'ясовано вплив їх на функціонально-технологічні показники фаршевих емульсій для консервного виробництва. Ключ. слова: яловичина, свинина, м'ясо птиці, консерви, гідроколоїди Індекс рубрикатора НБУВ: Л962
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|