Притульска Н. В. Вимоги до обробки та пакування консервованих продуктів (досвід США) / Н. В. Притульска, Г. В. Василенко, О. В. Дорофєєва, Г. І. Миронюк // Упаковка. - 2007. - № 1. - С. 24-27. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Зазначено, що ринок США в силу своєї привабливості (велика місткість, наявність великої групи споживачів, вихованих на радянських гастрономічних традиціях) має бути добре вивчений із точки зору співставлення з національними вимогами. Наведено інформацію для дослідників і виробничників щодо вимог і правил, установлених нормативними актами США до пакування слабкокислої та підкисленої продукції в герметичну тару. Індекс рубрикатора НБУВ: Л960.8
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж15241 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|