Нардид Э. О. Влияние режимов замораживания на агрегацию белков сыворотки кордовой крови человека = Effect of freezing regimens on protein aggregation of human cord blood serum / Э. О. Нардид, Е. И. Науменко, С. Л. Розанова, О. А. Нардид // Пробл. криобиологии. - 2006. - 16, № 3. - С. 311-315. - Библиогр.: 9 назв. - англ.Исследовано влияние различных режимов замораживания на белковый спектр сыворотки кордовой крови. Установлено, что для замораживания сыворотки кордовой крови предпочтительно использовать скорость не менее 100 <$E symbol Р>C/мин, температуру хранения -80 <$E symbol Р>C и ниже. Скорости замораживания и температура хранения, реализуемые при помещении образцов в морозильные камеры бытовых холодильников, не позволяют предотвратить агрегацию белков. Індекс рубрикатора НБУВ: Р353.5
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж14260 Пошук видання у каталогах НБУВ Повний текст Наукова періодика України Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|