Ємцева Г. Ф. Вплив диспаритету цін на формування сировинної бази підприємств харчової промисловості / Г. Ф. Ємцева // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2006. - № 19, ч. 2. - С. 92-94. - Бібліогр.: 9 назв. - укp.Зазначено, що посилення диспаритету цін (ДПЦ) між продукцією агропромислового комплексу та продукцією переробних галузей впливає на забезпечення продовольчої безпеки України. ДПЦ виникає внаслідок випереджаючого зростання цін на продукцію, яка використовується в аграрному секторі, та на продукцію, вироблену з сільськогосподарської сировини. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.71-861
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|