![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000160205<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Федотов О. В. Вплив температури культивування на антиоксидантну активність штамів їстівного лікарського гриба Flammulina velutipes / О. В. Федотов, О. Ю. Кваско, Т. В. Паршикова, Н. А. Бісько // Вісн. Донец. ун-ту. Сер. А. Природн. науки. - 2007. - № 1. - С. 267-271. - Бібліогр.: 22 назв. - укp.Приведены данные влияния температуры культивирования на антиоксидантную активность штаммов съедобного лекарственного гриба Flammulina velutipes. Уровень антиоксидантной активности культуральной жидкости для всех изученных штаммов достоверно выше такого показателя мицелия на каждой из температур роста. Повышение температуры ферментации до 27,5(28) <$E symbol Р>C ведет к снижению уровня антиоксидантной активности мицелия и повышения или стабилизации высокого уровня активности экзоантиоксидантов изученных штаммов. Індекс рубрикатора НБУВ: Е521.5 с8
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69583/Сер.А Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|