Грушецький Р. І. Вплив терміну зберігання інуліновмісної рослинної сировини на її вуглеводний склад / Р. І. Грушецький // Харч. пром-сть. - 2005. - № 4. - С. 11-12. - Бібліогр.: 3 назв. - укp.Наведено дані експериментів щодо здатності коренів і бульб інуліновмісної сировини протистояти зовнішньому впливу природних умов зберігання. Проаналізовано бульби топінамбура, коріння цикорію, лопуха, кульбаби та скорцонери. Встановлено, що максимальний термін зберігання рослинної сировини до початку переробки має становити 7 - 15 діб. Індекс рубрикатора НБУВ: Л66-3
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж29432 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|