Дробот В. І. Вплив тривалості заморожування на вміст цукрів у тістових напівфабрикатах після розморожування та вистоювання / В. І. Дробот, О. Ю. Шевчук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 20. - С. 8-9. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.
Досліджено визначення накопичення та збродження цукрів після розморожування і вистоювання (РВ) замороженого тіста. Визначено дію холоду на крохмальні зерна та бродильну активність дріжджів у тісті після РВ.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"