РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000160234<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

Дробот В. І. 
Вплив тривалості заморожування на вміст цукрів у тістових напівфабрикатах після розморожування та вистоювання / В. І. Дробот, О. Ю. Шевчук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 20. - С. 8-9. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.

Досліджено визначення накопичення та збродження цукрів після розморожування і вистоювання (РВ) замороженого тіста. Визначено дію холоду на крохмальні зерна та бродильну активність дріжджів у тісті після РВ.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л830.7-1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ 
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського