![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000162035<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Грабовська О. В. Дослідження ефективності способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. М. Майданець, Н. І. Гордійчук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 20. - С. 5-8. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.Наведено огляд сучасних способів фракціонування крохмалю і застосування одержаних фракцій амілози та амілопектину. Встановлено ефективність розділення крохмалю на фракції шляхом використання органічних комплеуксоутворювачів, проаналізовано склад одержаних продуктів. Індекс рубрикатора НБУВ: Л851
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|