Шинкарик М. М. Дослідження реологічних характеристик композиційних білкових продуктів на базі сиру домашнього при обробці у роторно-вихровому емульсорі / М. М. Шинкарик, В. Я. Ворощук // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 20. - С. 28-31. - Бібліогр.: 7 назв. - укp.
Досліджено зміну реологічних характеристик композиційних білкових продуктів (РХКБП) у роторно-вихрових емульсорах у процесі механічної (МО) та термічної обробки. Встановлено залежності, які описують РХКБП у ході МО.
Шифр НБУВ: Ж69879Пошук видання у каталогах НБУВДодаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"