Сосновська О. О. Ефективність функціонування м'ясопродуктового підкомплексу та напрями його розвитку / О. О. Сосновська, О. А. Галич // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад. - 2007. - № 1. - С. 117-119. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Досліджено сучасний стан розвитку м'ясопродуктового підкомплексу, особливості відносин підприємств, його учасників, досягнутий рівень ефективності виробництва м'яса й переробки продукції, вирощування худоби та птиці. Індекс рубрикатора НБУВ: У9(4УКР)306.751.2
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69944 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|