![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Наукова періодика України ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Тематичний навігатор ![](/irbis_nbuv/images/db_navy.gif) Авторитетний файл імен осіб
|
Пошуковий запит: (<.>ID=REF-0000163050<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
Страшинський І. М. Залежність деяких функціональних властивостей фаршів від якісних характеристик фосфатовмісних добавок / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - 2007. - № 20. - С. 20-22. - Бібліогр.: 2 назв. - укp.Викладено основні функціонально-технологічні властивості м'ясних фаршів у процесі виготовлення модельних зразків ковбас із використанням фосфатних сумішей (ФС), які надходять в Україну із-за кордону. За допомогою методу рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад згаданих фосфатних препаратів. Результати роботи покладено в основу створення вітчизняної ФС. Індекс рубрикатора НБУВ: Л924.9
Рубрики:
Шифр НБУВ: Ж69879 Пошук видання у каталогах НБУВ Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) ![](/irbis_nbuv/images/info.png) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
|